At Power-Packer we are always looking for talented people, whether you are just starting your career or are a proven professional, a specialist or an all-rounder.

Below our current openings are shown.

Key Account Manager Automotive

Ben jij een energieke Key Account Manager die gesprekspartner wil zijn voor bijvoorbeeld Webasto, Daimler, Magna, Volkswagen, Ferrari of GM? Wil je werken in een zeer dynamische, internationale omgeving? Wil jij vrijheid, beslissingsbevoegdheid, je ontwikkelen in je baan en werken bij een informeel bedrijf? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Jouw werkgebied is Europa, waarbij het zwaartepunt in Duitsland ligt. Jouw klanten zijn aansprekende daken- en autofabrikanten en jouw portefeuille is een mix van bestaande klanten en nieuwe potentiële klanten. Je plant je afspraken vanuit Oldenzaal en bent ongeveer 30% van je tijd op pad. De rest van de tijd ben je in gesprek met de interne stakeholders die samen met jou de nieuwe producten voor en samen met jouw klanten ontwikkelen. Ook maak je je eigen accountplannen en neem je deel in projecten.

Wie ben jij?

Als Key Accountmanager Automotive ben je authentiek, heb je lef en denk je in kansen. Je hebt ervaring met B2B sales en bent een relatiebouwer, maar ook een business developer die in staat is om nieuwe klantdeuren te openen. In deze functie ga je leren hoe je samen met de klant nieuwe producten ontwikkelt volgens de World Class Manufacturing Standards (APQP, IATF, Lean manufacturing).

Je bent als Key Accountmanager de verbindende schakel tussen de automotive klanten en de verschillende disciplines binnen de Power-Packer organisatie: jij zit aan het stuur! Je bent verantwoordelijk voor het proactief signaleren van kansen bij nieuwe en bestaande OEM klanten en weet deze om te zetten in lange termijn samenwerking en contracten.

Je hebt minimaal een HBO diploma Business Administration of Economie en hebt enige ervaring met het managen van grote accounts.

Je bent een teamplayer die kan samenwerken in multidisciplinaire projecten, hebt geen 9-5 mentaliteit en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij je je goed kunt uitdrukken in het Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits.

Je bent analytisch, oplossingsgericht en bent bereid te reizen voor je werk.

Wij bieden:

Een interessante baan in een dynamische omgeving in de uitdagende automotive branche bij een bedrijf wat FUN en PRIDE in de kernwaarden heeft staan.

Geweldige collega’s die vol passie gaan voor hun doelstellingen en elkaar en de klant graag verder helpen.

Een marktconform salaris met een bonusregeling, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, een auto, telefoon en laptop van de zaak en jaarcontract met de intentie deze om te zetten in een vaste baan.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Choose your country

Power-packer africa south-america north-america europe north-asia south-asia australia

Power Packer Europa BV - P.O. Box 327 - 7570 AH Oldenzaal - The Netherlands - Tel: +31 541 584 500 - Fax: +31 541 51 00 44