At Power-Packer we are always looking for talented people, whether you are just starting your career or are a proven professional, a specialist or an all-rounder.

Below our current openings are shown.

Project Engineer Automotive

Wil jij uitgedaagd worden in een dynamische, internationale omgeving waar je producten ontwikkelt met en voor merken als Porsche, BMW, Ferrari, Audi of Koenigsegg? Is jouw ideale baan het ontwikkelen van hoogwaardige serieproducten die vervolgens in eigen fabrieken geproduceerd worden? Hou je van korte lijnen, enthousiaste collega’s en een informele organisatie? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Je werkt in projecten voor aansprekende automotive opdrachtgevers waar je voor en met deze veeleisende klanten producten (door) ontwikkelt. Onze systemen worden toegepast voor het laten bewegen van diverse functies als cabriodaken, deuren, spoilers en rijhoogte.

Je creëert designs en zorgt voor de juiste tekeningen van de ontwerpen. Voor detailafstemming ga je zelf ook mee naar de klant en ben je het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers als het gaat om de technische kant van het product.

Je zorgt zelf voor de prototypes van het door jou ontworpen product en begeleidt het protolab met testen in de eigen testomgeving. De juiste uitvoering van de testen bepaal je aan de hand van klant specificaties en risico analyses. Daarnaast zorg je voor rapportage en opvolging.

Je beperkt je werkzaamheden niet tot het huidige klantportfolio maar realiseert ook nieuwe concepten en technologieën voor huidige en nieuwe markten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO Autotechniek, WTB of Mechatronica opleiding.
  • Je bent teken technisch vaardig maar doet veel meer dan alleen tekenen. Je moet kunnen moduleren, calculeren en simuleren. Je maakt gebruik van onder andere Solid Works, FMEA, DFA, Catia, APQP.
  • Bij voorkeur heb je relevante ervaring op het gebied van product development of R&D.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en voelt je thuis in een dynamische, veeleisende omgeving.
  • Je bent een teamplayer die graag werkt in multidisciplinaire teams.
  • Je neemt initiatief en hebt een groot probleemoplossend vermogen.
  • Je bent representatief omdat je direct contact met de klanten en leveranciers hebt en daarom beheers je het Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift.
  • Je bent bereid te reizen naar klanten en leveranciers.

Wat bieden wij?

Bij Power-Packer heb je als Project Engineer Automotive elke dag diverse uitdagingen. Je maakt deel uit van een energiek team van 8-10 collega’s die elkaar uitdagen maar ook zeker verder helpen. Je bouwt aan een product waar beweging in zit voor onze klanten. Onze cultuur typeert zich als open en eerlijk, no-nonsense met veel trots en passie voor wat we doen.

Je hebt ruime mogelijkheden om door te groeien en we bieden je een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Gerald Franke op 06-23232294. Heb je interesse? Stuur je CV en motivatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Choose your country

Power-packer africa south-america north-america europe north-asia south-asia australia

Power Packer Europa BV - P.O. Box 327 - 7570 AH Oldenzaal - The Netherlands - Tel: +31 541 584 500 - Fax: +31 541 51 00 44